Over ons

TSB Infra Solutions is een samenwerking tussen twee ervaren gezichten in de ondergrondse infrastructuur. Sebastiaan Biemond en Thijs Starink. Met ruime ervaring in ontwerp, engineering, werkvoorbereiding en uitvoering van kabel- en leidingprojecten van kleinschalig tot zeer omvangrijk. Deze ervaren combinatie vormt een krachtige en betrouwbare partner voor elk project in gas-, water-, elektra- en warmtedistributienetten.

Ontwerp, engineering en voorbereiding

Een goed begin is het halve werk. Een eeuwenoud gezegde (17e eeuw) en zo waar als wat. Jammer genoeg wordt het ‘goede begin” weleens vergeten. Dit kan in projecten leiden tot een rommelige uitvoering en vertaalt zich door in hoge kosten. De grootste factor: gebrek aan echte kennis en tijd. TSB Infra Solutions zorgt door kennis en ervaring voor een helder en uitvoerbaar projectdossier. Hiermee wordt u als opdrachtgevende partij compleet ontzorgd.

Kabel- en leidingcoördinatie
Kennis van de markt, kennis van techniek, ruime ervaring met projecten, bekend met verschillende contractvormen in de GWW en bekend met geldende wet- en regelgeving op het van gebied energie distributiesystemen. Dit is de noodzakelijke combinatie voor goede kabel- en leidingcoördinatie. Vanuit onze ervaring weten we welke impact werkzaamheden aan ondergrondse kabel- en leidingsystemen op uw project en op de omgeving kunnen hebben. Met onze systeemgerichte aanpak en klantgerichte benadering ontzorgen wij u bij alle coördinatie en communicatie ten aanzien van kabels en leidingen met uw belang in het vizier.
Toezicht, directievoering en aansturing

Goed toezicht is enorm belangrijk. Vaak is toezicht houden op projecten lastig, door een gebrek aan tijd. Door goed toezicht kunnen zaken voorkomen worden en is snel ingrijpen en handelen mogelijk. Hierdoor zorgen we ervoor dat projecten volgens planning blijven lopen. TSB Infra Solutions begrijpt de kernwaarden voor werkzaamheden aan uw kabel- of leidingnet of op uw project en neemt de verantwoordelijkheid deze voor u te bewaken. Zo vormen wij de schakel tussen de uitvoerende partij en u als opdrachtgever.

Advies en freelance opdrachten

Een passend en betrouwbaar advies! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een betrouwbaar advies geven op leidingtechnisch en civieltechnisch gebied. Maar ook op het gebied van ontwerp, werkvoorbereiding, projectuitvoering en omgevingsmanagement kan TSB Infra Solutions u verder helpen.

Omgevingsmanagement
TSB Infra Solutions beschikt over  gecertificeerde omgevingsmanagers die precies weten hoe verschillende belangen behartigd kunnen worden.

Hoe?
Door te inventariseren, categoriseren en het participeren van stakeholders.

Omgevingsmanagers onderhouden contacten in de omgeving, beheren vergunningstrajecten en procedures. Ook spelen zij een rol bij verkeersmanagement, ecologie en verleggingen van kabels en leidingen. Uiteraard beschikken zij over kennis van diverse contractvormen.

Volledig afgestemd op uw project. Meer weten? Neem dan gerust contact op.

Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden

TSB werk in uitvoering in Dordrecht
Opstellen combi-ontwerpen historisch centrum Dordrecht

meerdere vervangingsprojecten voor water- en gasleidingnetten

32 km netverzwaring, Den Haag

engineeren van nieuwe 10kV-verbindingen over meerdere stadsdelen

K&L coördinatie Hettenheuvelweg, Amsterdam

verzorgen van volledige kabel- en leidingcoördinatie

Stedin Projectplannen

In het projectplan detecteren we vooraf zoveel mogelijk kansen en risico’s.